Top Ad unit 728 × 90

randomposts

TONNÁNYI CHEMTRAIL (Vegyi csík) ANYAGGAL SZÓRTAK BE MINKET MA!

TONNÁNYI CHEMTRAIL (Vegyi csík) ANYAGÁVAL SZÓRTAK BE MINKET MA! (képek az ország több területéről a cikk végén)
 Egy globális kísérletsorozatnak vagyunk a szemtanúi és leginkább elszenvedői. Most / ma ebben a pillanatban pedig ez történik éppen. Sajnos bosszant, hogy az emberek még mindig nagyon sokan nem látják azt, ami a fejük felett lebeg, pedig a szemük előtt van! Számomra a létezése nem kérdés, mert konkrétan tudok róla, hogy létezik és a mostani szórásról is. Sőt a hatásáról is.... Ezért nem is kell bizonygatnom senkinek. Hamarosan úgyis érzékelik majd sokan. Várhatóan a jövő héten... Ami javasolni tudok addig is, hogy nézzetek utána,milyen módszerekkel lehet eltávolítani nehézfémeket a szervezetből, mert ez fontos! Az én dolgom, hogy figyelmeztessem az embereket arra, ami folyik. Mert ellene tenni én sem tudok sajnos. Az információkkal viszont segíthetek a figyelmet ráirányítani a problémára. Nagyon sok minden van, amiről itt kezdtem el beszélni és átadni dolgokat, azóta pedig nagy oldalakon, néha a médiában is kezd témává válni, még ha felszínesen is. Mert kénytelenek vele foglalkozni, ha lépést akarnak tartani a közösségi médiával és tájékoztatással.
Ma viszont kénytelen vagyok "RIADÓT FÚJNI" emberek, mert Magyarország újra egész álló nap CHEMTRAIL-támadás alatt áll és vegyi csíkok százai borítják az eget. Szerintem nincs olyan szeglete az országnak, ahonnan ne küldenék nekem a képeket a kedves olvasók.

Aluminium, barium, stroncium van feltehetően a levegőben, de a legfrissebb chemtrail-kutatások szerint nano-részecskéket is tartalmaznak már ezek a permetek. Azon kívül, hogy betegségeket okoznak, fő céljuk az időjárás mesterséges módosítása és befolyásolása lehet.
24-36 órán belül pedig eléri a felszínt... Ahol csapadék hull majd, ott ennek töredéke alatt...

Így talán sokan megértik, milyen tényezők is vezettek oda, hogy az idei nyár az elmúlt 200 év leghűvösebbike lehet..., ami miatt hatalmas árvizek és extrém események történnek
Az elkövetkező napokban kíváncsi leszek, milyen időjárás követi majd ezt az egészet és milyen szélsőségek várhatóak.
Nem magyarázhatom el minden egyes alkalommal, mivel is állunk szemben, de bárki utána tud nézni könnyen!
Mivel számos alkalommal írtam már erről, ezért azt javaslom azoknak, akik nem tudják miért veszélyes és miért beszélnek egyre többen a tájékozottabb emberek közül erről a titkos katonai programról - , hogy olvassák el a korábbi cikkeket vagy próbálják ki a keresést : Google: Chemtrail / Geoengeneering Program

J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR (Külkapcsolatok tanácsa)-tag is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését,méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztánúgy tűnnek föl, mintha felhők lennének.

Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.





Budapest

Győr

Érd

Szihalom

Nyíregyháza

Debrecen

Mezőkövesd

Hidasnémeti

Dusnok

Szombathely

Dél Szlovákia

Füzesabony




TONNÁNYI CHEMTRAIL (Vegyi csík) ANYAGGAL SZÓRTAK BE MINKET MA! Reviewed by envagyokapeterproba on 13:05 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.