Top Ad unit 728 × 90

randomposts

A zeneipar másik oldala: Monarch elmekontroll



Az alteregó kifejezést szinte mindannyian ismerjük, és sok esetben szeretjük használni, amikor leírunk (akár jogosan vagy játékosan) valamilyen tett mögötti indokot, melyben nem veszünk részt rendszeresen. Az alteregó definíciója szerint egy második én, amely olyan jellemzőkkel, viselkedéssel vagy hitrendszerrel bír, mely észrevehetően különbözik az elsődleges éntől. A hírességek között az alteregó létrehozása egy népszerű dolog, számos prominens figurával a jelenlegi szórakoztatás élén, akik rendelkeznek egy második énnel - például Beyonce "Sasha Fierce", Eminem "Slim Shady", Nicki Minaj "Roman Zolanski", és Lady Gaga "Jo Calderon", hogy csak néhányat említsünk.
Az alteregó elismerése annyira népszerűvé és általánossá vált, hogy még egy egész gyerekprogramot, a Hannah Montana történetet is ennek szentelték, melyben egy tinikorszak előtti második személyiséget kellett létrehozni, hogy segítsen elválasztani a főszereplő híres és normális énjét.

Az alteregók a szórakoztató világban nem tűnnek alkalomszerűnek. Talán az alternatív személyiségek létrehozása elsődleges célja lehet a Monarch elmekontrollnak, a jól ismert CIA fejlesztette MK Ultra program kiterjesztésének? A Monarch elmekontroll egy agykontroll technikaként ismert, kombinálva okkult rituálékkal, pszichológiával és idegtudománnyal, hogy ezek segítségével egy kívánt témájú alteregót hozzanak létre. A Monarch elmekontroll alanyára gyakran hivatkoznak mint "rabszolgára", míg azok, akik felelősek mind az alkalmazásáért, mind az aktiválásáért, "kezelőkként" ismertek. Sokan úgy tartják, hogy az egyszer már teljesen programozott Monarch rabszolgákat azután igénye szerint használja egy elit csoport rituálék, előadások elvégzésére, üzenetek kézbesítésére stb., melyek összhangban vannak a kívánt eredménnyel.

Ugyanakkor nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy a Monarch elmekontroll állhat a mai szórakoztatás alteregói mögött. Az viszont megállapítható, hogy néhány érdekes és figyelemre méltó megállapítás összekapcsolható az elmélettel. Természetesen az olvasó dönti el, hogy az itt bemutatottak visszhangra találnak-e benne, mint igazságra, vagy csak egy véletlen egybeesés.


A Monarch programozás története



Elmekontroll technikákat régóta lejegyeztek a történelemben, mely visszanyúlik az ókori Egyiptomig. Az elmekontroll nem lépett be a tudomány birodalmába egészen az 1930-as évekig, amikor egy Josef Mengele nevű orvos be nem hozta a gyakorlatba a náci koncentrációs táborokban. Mengele elmekontroll kutatásainak legnagyobb része a mai napig titkos maradt, de valahogyan néhányuk nyilvánosságra került, köztük annak elismerése, hogy alapja volt a titkos CIA kutatási programnak, az MK Ultrának.

Az MK Ultráról széles körben ismert, hogy az 1950-es és 60-as években működtették, és bevallottan azzal a céllal tették, hogy a legjobb kínzási és vallatási módszert fejlesszék ki, melyet később az állam ellenségein alkalmaztak volna. A vizsgálatokat végzők szerint része volt, de nem korlátozódott LSD beadására, elektrosokkra, fizikai bántalmazásra, elszigetelésre és érzékszervektől történő megfosztásra, és mindezeket felnőtt és gyerek vizsgálati alanyokon végezték. Miután fény derült az MK Ultra létezésére az 1970-es években, a CIA gyorsan előlépett mondván, hogy már befejeztek minden ilyesfajta kísérletet. Mivel ezen a ponton számos informátor került előtérbe, és elmondták, hogy a projektet teljesen a föld alatt végezték, a titkolózás tovább folytatódott.

A Monarch elmekontroll intenzív traumát és elviselhetetlen fájdalmat használt a korábban említett módszereken keresztül, hogy az alanyokat a valóságtól való elkülönülésre kényszerítsék. Az elkülönítésről úgy vélik, hogy kritikus azon képesség felszabadítása szempontjából, mely létrehoz egy rabszolga lelkű második személyiséget, hogy aztán a kezelők által programozható és tetszés szerint aktiválható legyen.

Egy ellentmondásos és bátor 1992-es beszédében a megbecsült író és pszichológus, Dr Cory Hammond sokat foglalkozott mélységében a Monarch elmekontroll folyamatával, hogy rávilágítson, hogyan működik valójában. Kutatását terapeuta társaival és olyan emberekkel történt beszélgetéseire alapozta, melynek során számos gyakori agymosási technikát azonosított. Néhány kulcsfontosságú részlet a beszédéből:

"Amikor rendkívül azonos ezoterikus információt találsz különböző államokban Floridától Kaliforniáig, és más országokból, akkor elkezdesz azon gondolkodni, hogy valami nagyon nagy, és nagyon jól koordinált dolog folyik. Úgyhogy elmentem olyanokhoz, akik nem tudták, hogy mit is gondoljanak az egészről, és olyanokhoz, akik egyértelműen úgy hiszik, hogy a rituális visszaélés valóságos."
"Amit ezekben a programokban tesznek, hogy vesznek egy gyereket, és alapvető formában programozni kezdik, úgy tűnik mikor két, két és fél évesek, miután a gyermeket elkülönültté tették. Elkülönültté nem csak a durva bánásmódon keresztül teszik, mint a szexuális visszaélés, hanem olyan dolgokkal, mint az ujjaira rakott egérfogó, és a szülők tanítása, "Nem mehet be, amíg a gyerek abba nem hagyja a sírást. Csak akkor mehetnek be, és vehetik le azt." A kezdetleges formát két, két és fél éves kor körül kezdik, majd úgy tűnik, hogy hat, hat és fél éves korban nagyobb sebességre kapcsolnak. Folytatják a serdülőkoron keresztül az időszakos megerősítést egészen felnőttkorig."
"Mi ennek a célja? Leginkább úgy hiszem, hogy szeretnének egy egész sereg mandzsúriai jelöltet, több tízezer szellemi robotot, akik rávehetők mindenre, prostitúcióra, gyermekpornográfiára, drogcsempészésre, nemzetközi fegyvercsempészetben való részvételre, és mindenféle más nagyon jövedelmező dologra. Ezek a mandzsúriai jelöltek mestereik parancsát hajtják végre, hogy végül a csúcson lévő megalomániások azt higgyék, hogy létre tudnak hozni egy sátáni rendet, amely uralja a világot."


Dr Hammond egyik legerősebb példája, melyet a beszédében is felhozott, Bernard Diamond eredményei voltak, aki együtt dolgozott Sirhan Bishara Sirhannal, azzal a személlyel, akit 1969 óta bebörtönözve tartanak Robert F. Kennedy meggyilkolása miatt. Mind a mai napig Sirhan teljes amnéziában szenved Kennedy meggyilkolásával kapcsolatban, de amikor hipnózis alatt van, mindenre nagy részletességgel képes emlékezni. Vajon ez azt sugallja, hogy Sirhan tette a Monarch elmeprogramozás eredménye volt? Talán az elkülönült alteregója volt programozva és aktiválva, hogy végezze el ezt mandzsúriai-szerű tettet? Nem mondható biztosan, de minden bizonnyal érdemes figyelembe venni.

"Lee Harvey Oswald, Sirhan Sirhan, Charlie Manson, John Hinckley, Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh és John Salvi néhány figyelemre méltó becstelen név, erősen gyanítható, hogy az MK Ultra szülte gyalogok voltak." - Ron Patton

Azt is érdemes megjegyezni, hogy nem sokkal elhangzott beszéde után Dr. Hammond teljesen leállt minden kutatással és publikációval ebben a témában. Az elsődleges érvelés az aggasztó számú fenyegetés, köztük halálos fenyegetések, melyeket a kinyilatkoztatásaira kapott válaszul. Vajon ezek a fenyegetések azoktól érkeztek, akik azt remélték, hogy a Monarch elmekontrollt a nyilvánosságtól távol tarthatják? Lehetséges, de mindenesetre megfontolásra érdemes.


 A popkultúra potenciális Monarch elmekontroll áldozatai



Mindannyian láttuk már. Sokan gyakrabban, mint amennyit valószínűleg szeretett volna látni. Nem másra utalva, mint Miley Cyrus "performanszára", melyet gyakorlatilag az egész emberiség láthatott a 2013-as MTV zenei díjátadón. A szakadatlan pörgéstől, a szexuálisan lealacsonyító domborításig, nem beszélve a nyelvéről, melyet képtelen volt a szájában tartani, Mileyn külsőleg nagyszerű munkát végzett valaki, aki őt erre beprogramozta. Az a tény, hogy az előadás időzítése egybeesett a globális szíriai válság néhány igen kritikus pillanatával, nagy valószínűséggel nem csupán véletlen. Az utolsó dolog, amit a kormányzó hatalom szeretne, hogy az észak-amerikaiak többségét jobban foglalkoztassa egy függőben lévő 3. Világháború, mint egy 20 éves riszálása. Ezt ismét érdemes megfontolni.

Függetlenül attól, hogy szándékos volt vagy sem, akkor is működött. Michael Lofti, egy perzsa-amerikai politikai kommentátor által működtetett statisztikai analízis kimutatta a Google keresési érdeklődést (1-től 100-ig tartó skálán), amikor "Miley Cyrus" felugrott és ott is maradt a 100-as értéken, miközben "Szíria" a kiábrándító 2-es szintre esett, ugyanabban az időben.



Sokan azt hiszik, hogy magát az előadást szimbolizmussal szórták tele, ami arra utal, hogy Miley a 2013-as évben Amerikában a "jó kislányok rosszak lesznek" szándékos változata.

Miley természetesen nem az első híresség, aki azon gyanú közt találja magát, hogy potenciálisan Monarch elmekontroll manipuláció áldozata. Britney Spears talán a leghírhedtebb amerikai popsztár, aki végül élő példaként találta saját magát, akit manipulálnak. Britney emlékezetes performanszára szintén "véletlenül" került sor az MTV zenei díjátadón 10 évvel Miley bukása előtt, és szerepelt benne az extravagáns zenei legenda Madonna, aki nyilvánosan csókot váltott mind Britneyvel, mind Christina Aguileraval az élő adás részeként. Ez volt az a csók, mely Britneyt hivatalosan is Amerika új "rossz kislányának" címével pecsételte meg, melyet zenéje tartalma is alátámasztott, amikor elmúltak az ártatlanság napjai (Oops I Did It Again), és belépett az ellenőrizhetetlen szexualitás korába (I’m A Slave 4 U).

Eltekintve mindkettejük nyilvánosan rossz kislányos szórkoztatásától egyazon emelvényen, mi az ami Britneyben és Mileyban is közös? A jó kislány képet mindketten a Disney gyermekkori karrierjén keresztül alakították ki. A Disneyt véletlenségből több alkalommal is összefüggésbe hozták, hogy filmjeit potenciálisan a Monarch elmekontroll részeként használják, és szintén sokan hiszik, hogy emögött az egyik vezetőjük áll.

...a Disney filmek és más műsorok annyira fontosak a programozóknak. Ezek a tökéletes hipnotikus eszközök, hogy a gyermek elméjét szétválasszák a helyes irányban... A legtöbb Disney filmet programozási célra használták. Néhányat ezek közül kifejezetten elmekontrollra terveztek. - Fritz Springmeier, Illuminátus formula az elmekontroll rabszolga létrehozására

Ha Britney valóban a Monarch elmekontroll áldozata volt, akkor ezt minden bizonnyal érdemes megjegyezni. A droghasználat, az érzelmi instabilitás, a megkérdőjelezhető szülői döntések és a véletlenszerű fejborotválás csak néhány azon viselkedés közül, melyet sokan megkérdőjeleztek Britneyvel kapcsolatban az idő múlásával. Talán a legerősebb bizonyíték a potenciális manipulációra, és egy második személyiség meglétére, egy interjúban került felszínre, melyet Diane Sawyernek adott, mely alább nézhető meg.

Függetlenül attól, hogy Miley vajon egy hasonló úton találja magát, most még nem lehet tudni, de a korai jeleket és hasonlóságokat minden bizonnyal érdemes megjegyezni, különös tekintettel Miley zenéjének szexuális fordulatára, ugyanúgy, mint előtte Britneynél.


Monarch szimbolizmus a szórakoztatásban



A mindent látó szem, démonok, ősi szimbólumok és az ördög csupán néhány visszatérő elem és téma, mely úgy tűnik, hogy szeret megjelenni, általában teljesen független módon a tartalomtól, kezdve a zenei vieóktól, egészen a filmekig és tévéműsorokig. Létezésük csak egy dolog, melyeket mint tényt érdemes
megjegyezni. Megnézve a következő zenei videókat nem mondható el, hogy a képi szimbolika közvetlen kapcsolatban van a dalok tartalmával.Ugyanakkor ha valaki valóban úgy érzi, hogy ezek a szimbólumok helyénvalóak, és nem szándékosan helyezték el őket, a véleménye természetesen tiszteletben lesz tartva. De azt is érdemes megjegyezni, hogy ez az öt videó nincs egyedül, csupán egy kis minta abból a több százból, ha nem ezerből, melyekben úgy tűnik, hogy ezeknek a szimbólumoknak különböző mértékben, de van funkciójuk.

Feltéve, hogy ezek a szimbólumok és témák valóban visszatérnek, a kérdés az, hogy miért? Lehet, hogy egy bizonyos szintű programozás, melyet rajtunk, nézőkön próbálnak ki? Lehet, hogy érzéketlenné akarnak bennünket tenni a létezésükre? Vagy lehet, hogy egyszerűen csak művészi véletlen? A válasz erre talán a kérdésben rejlik. Legyen ez a cikk egy kiindulási pont a saját kutatáshoz mind a Monarch elmekontroll, mind az MK Ultra vonatkozásában. Tényleg sok információ és jól megformált vélemény található arra nézve, amit érdemes megfontolni. A kutatás után mindenki eldöntheti, hogy mi talál visszhangra önmagában, és ne féljen senki attól, hogy ezt másokkal is megossza még akkor sem, ha mások körében ez nem túl népszerű. Nem számít, hogy valaki melyik oldalon áll, de tudatában lenni ennek a témának sokkal fontosabb.



A zeneipar másik oldala: Monarch elmekontroll Reviewed by envagyokapeterproba on 2:54 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.