Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Vitalij Klicsko az USA rezidense - update

Kezd bonyolultabbá válni a kijevi zavargások és a hozzájuk kapcsolódó főszereplők körüli helyzet. Egyre kellemetlenebb hírek és értesülések látnak napvilágot. Őszintén szólva ember legyen a talpán, aki teljes bizonyossággal, átlátva a fősodrású média megtévesztő propagandáján képes felmérni az események valódi hátterét. Mindenesetre ha az alábbiak igazak, akkor egész más szemszögből gondolkodhatunk arról, hogy kinek és minek érdeke a kijevi helyzet eszkalálódása... (a szerk.) 

Klicskó egy újabb váratlan akadályba ütközött elnökjelöltségéhez vezető útján. Kiderült, hogy az UDAR (Ütés, csapás - a volt ökölvívó pártja) vezetője az Egyesült Államok rezidense. 

Státuszának köszönhetően törvényes joga, hogy az USA-ban éljen és dolgozzon. A "Törvény és biznisz" ukrán lap cikkében -http://zib.com.ua/files/doc_klichko.pdf - dokumentumokat közöl arról, hogy Klicsko nem ukrán adófizető.

Az ellenzéki vezető adóbevallása tartalmazza unikális SSN (Social Security Number) számát. Ezt az USA használja állampolgárai és rezidensei jövedelmeinek nyilvántartása számára. Klicsko bevallása szerint családtagjai is rendelkeznek SSN számmal. A dokumentumokból kiderül, hogy 2012-ben Klicsko kb 12 millió dollárt keresett.

A volt bokszolót tartják Janukovics jelenlegi elnök -bejelentette, hogy másodszor is indul a választásokon- elsőszámú kihívójának. A jelenleg érvényes ukrán jogszabályok előírják, hogy az elnökjelöltnek a választások napjával bezárólag folyamatosan 10 évig Ukrajnában kell élnie, értelem szerűen ott kell adót fizetnie.

(Klicsko jelenleg voltaképp "hármas állampolgár". Jogszerűen élhet Ukrajnában, Németországban és az Államokban...a ford.)

Forrás: Infox.ru


Vitalij Klicsko az USA rezidense - update Reviewed by envagyokapeterproba on 12:38 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.