Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Forrongások, polgárháborúk, szegénység és globális kínai terjeszkedés 2014-re

A Trends Research Institute a 2014-es évet soha nem látott szélsőségek évének jelöli meg. Súlyos gazdasági nehézségek és társadalmi elégedetlenség irányvonalát vázolják fel. Egy sor társadalmi-gazdasági és átalakító geopolitikai trendpontok összehangolása várható 2014-ben. Nyilvánvalóvá válik a Laissez Fair alapú nyugati kapitalizmus bukása.

A Federal Reserve és a központi bankok világszerte titokban dollármilliárdokat pumpáltak be egy megbukott pénzügyi rendszerbe. Ezért és más okokból kifolyólag a gazdasági elemzők szerint 2014 márciusa felé vagy a második negyedévben gazdasági sokk hullám zörög majd végig a világ részvénypiacain.

Az egyik top trend 2014-ben a további globális kínai terjeszkedés lesz: a Trends Journal téli kiadása szerint. Látszólag végtelen mennyiségű különböző kínai fejlesztési projektek inkubálódnak az egész világon.

2013-ban mindenhol megnőtt a polgárok bizalmatlansága a megcsontosodott politikai pártokban, amelyeknek drákói megszorító intézkedései és büntető gazdaságpolitikája milliókat döntött nyomorba és tett az utcára. Gazdag befektetők, főiskolát végzettek munka nélkül, szakképzett és szakképzetlen munkások fognak kivonulni majd az utcákra a munkanélküliség ellen tiltakozva. Polgárháborúk, zavargások, lázadások és forradalmak jelennek meg, amelynek résztvevői azok a dühös és elkeseredett emberek lesznek, akik mindent elveszítettek és több vesztenivalójuk már nincs.

A híres közgazdász és befektetési guru Dr. Marc Faber így értékeli a globális történéseket:.

“Bér defláció figyelhető meg szerte a világon, az biztos. Más szóval, a reálbérek mennek le és a megélhetési költségek mindenhol mennek fel. Ezért vannak társadalmi zavargások Észak-Afrikában, a Közel-Keleten, Törökországban, Brazíliában, és ez el fog terjedni.”

“Az egyetlen dolog, amit biztosan tudok, hogy szeretnék fizikai arannyal rendelkezni, mert nem akarom, hogy minden befektetésem papírpénzben legyen.”

“Nem tudom, nem vagyok próféta, nem tudom, hol lesz az arany ára hónapról hónapra, de arra törekszem, hogy vagyonom nagy része aranyban legyen.”

“Sok problémát látok a világon, többek között az adóztatás nagyobb mértékét, az állami szabályozás erősödését, vagy akár forradalmakat és társadalmi viszályt.”


Mint Ron Paul, Marc Faber is abban hisz, hogy az arany ára potenciálisan a végtelenségig emelkedhet. Hasonlóképp mehet fel a többi fizikai eszköz ára is mint például: az élelmiszer-, az energia-és ipari fémek ára.


“Persze több millió dollárt keres a Wall Street, mindig is ez volt a helyzet. De a többiek… nos, a legtöbben fizetéstől- fizetésig élnek. Ha a tőzsde 30.000-re emelkedik ahogy néhányan előre megjósolták, valószínű, hogy semmilyen módon nem részesül belőle senki. Sőt, inkább fájdalmas dolog lesz mindenkinek, mert az emelkedést csak infláció fogja lehetővé tenni. Bármi legyen is a helyzet a tőzsde – felfelé vagy lefelé megy- egyértelművé kell tenni, hogy a gazdagság mindenhol elpusztul.Ez azt jelenti, a dolgok csak egyre rosszabbak lesznek a lakosság nagy részére nézve. És ahogy láttam az egész világon az elmúlt öt évben, hogy ilyen környezetben általában jelentős felforduláshoz vezet.”

2010 augusztusában Marc Faber azt javasolta, hogy a világ dolgai olyan rosszak lesznek, hogy jobb lenne, ha mindenkinek lenne néhány saját “gazdasági összeomlás-biztos” befektetése:

“Vegyél egy tanyát valahol a tanyavilágban. Védd meg magas feszültségű kerítéssel, szögesdróttal, csapdákkal, fegyverekkel és dobermannokkal. Fektess be valódi értékekbe – olyan eszközökbe amikkel cserekereskedelmet is folytathatsz mint a nemesfémek, élelmiszerek, szakmunkás készségek. Természetesen a nagyfeszültségű kerítés is fontos, hogy védelmet nyújtson a hordák ellen, azon emberek hordái ellen, akik nem készültek fel a gazdasági összeomlásra akkor, amikor még tehették volna.”
A fiataloknak Dr Faber azt javasolja, hogy mindenképp szakirányú képesitést szerezzenek diploma helyett. Tanuljanak sikeresebb emberektől, indítsanak saját vállalkozást, és tegyenek félre vagy vásároljanak aranyat nyugdíjas éveikre.

2013-ban a világ felfedezte az elképesztő mértékű kormányzati felügyelet az NSA (National Security Agency) működését. Az NSA egy folyamatosan bővülő, Big Brother szörnyeteg, amely összegyűjti és archiválja minden amerikai állampolgár személyes adatát. A baj ott van, hogy nem áll meg a dolog Amerikában. A lehallgatások, kamerázás, a teljes személyes szabadság elvétele mindenhol jelen lesz, és van. Az, hogy gyermekeink úgy fognak felnőni, hogy semmi fogalmuk nem lesz a privát életről nem okozott eddig nagy felháborodást a világon, bár a hír óriási hideg zuhanykért érte a szabadságszerető embereket szerte a világon. Minden, amit a “paranoid összeesküvés-elmélet” szerkesztői állítottak, igaz. A szabadság és a demokrácia gyengülését viszont a mainstream média olvasói és nézői nem is érzékelik.

A tömegek az agyzsibbasztó szórakozás felé fordultak 2013-ban jobban mint eddig. Mi lenne ha az emberek annyira lelkesen védelmeznék szabadságogaikat, mint amennyire lelkesen focimeccsekre vagy pop koncertre járnak?

Egész évben próbáltam megfejteni és elemezni a különböző rendezvényeket, videókat, megjelenő filmeket és képeket amikkel a média képviselte magát. A hírekben lévő manipuláció és propaganda kiemelésével és megértésével az olvasó egy sokkal szélesebb képet képes festeni magában arról, hogy mi történik a világban. A média propaganda – de nem csupán egy ideológiát vagy politikai nézetet akar eladni. Ettől sokkal mélyebbre megy. Befolyásolja az elmét, a testet és a lelket. Arról szól, ahogy az emberiséget átalakítják egy eltorzult, zavaros és képlékeny lélekvesztett tömeggé. Arról szól hogy demoralizálja, aberrálja és érzéketlenné tegye elménket.

Csak azért, mert valamit közöl a média, nem kell elfogadnunk azt. Sőt, nem is kell meghallgatnunk. A rendszernek szüksége van ránk, de nekünk nincs szükségünk a rendszerre. Csak hátat kell neki fordítanunk és arra fókuszálnunk ami igaz és tiszta. Olyan dolgoknak kell szentelnünk az életünket, ami boldoggá, egészségessé és teljessé tesz minket.

Egy olyan világban, amely egyre inkább keserűbb, önzőbb és gonoszabb lesz, rájöttem, hogy a lázadás legigazabb formája az igazság keresése. A rendszeren átlátó emberek úgy élik életüket, ahogy azt igaznak gondolják.

A hatalmon lévők azoktól félnek, akiket nem lehet megvásárolni, akik nem agymoshatók és nem megfélemlíthetők!

forrás: naturahirek.hu

Forrongások, polgárháborúk, szegénység és globális kínai terjeszkedés 2014-re Reviewed by envagyokapeterproba on 8:11 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.