Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Svéd hivatalos beismerés: A Chemtrail nem összeesküvés-elmélet!

Többször is foglalkoztunk már oldalunkon a Chemtrails-szel. Értetlenül állunk a kérdés előtt, miszerint hogy lehetséges az, hogy ez a tevékenység nem váltott ki eddig világméretű tiltakozást? Nem ez lenne az első eset, hogy prominens személyek ismerik el a projekt létezését, működését, ami már-már kimeríti a tudatos és szándékos népirtás tényét. 

Azok a hosszú, fehér, el-nem-tűnő ködszerű csíkok, amiket felségjelzés nélküli repülőgépek húznak gyakorta az égboltra, nem a megszokott kondenzcsíkok – mondta Pernilla Hagberg, a Svéd Zöld Párt vezetője. 


A svéd Katrineholms Kuriren lap tudósítása szerint Hagberg  nyíltan beismerte hogy ezek a szokatlan felhőfoszlányok, melyek a kondenzcsíkokkal ellentétben nem oszlanak szét, valójában vegyi anyagok, vírusok és fémek mérgező keveréke, amelyeket gyűjtőnéven „chemtrails”-nek, azaz vegyicsíkoknak nevezünk.

Hagberg elmondása szerint a permetezés az amerikai CIA (Központi Hírszerző Ügynökség) az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) és a svéd kormány közös erőfeszítése, és célja, hogy aeroszol permetezésével szándékosan módosítsák a légköri körülményeket.

A veszélyes permetkeverék különböző vegyi összetevőket, vírusokat, vírustöredékeket tartalmaz, valamint fémeket, mint például alumínium és bárium, amelyek bizonyítottan felhalmozódnak bolygó szerte a vízlelőhelyeken és a talajban. (http://chemtrails.cc/)


A közönséges kondenzcsíkok, melyek pusztán vízpárából állnak, amely a hajtóművet elhagyva gyorsan szertefoszlik, nagyban különböznek a vegyicsíkoktól, amik fokozatosan fehérbe borítják az egész eget. A mellékelt videó, amelyet a FreeTruth Show című YouTube-os rádióműsor állított össze, bemutat pár szemléltető példát ezekről a gyakran látható vegyicsíkokról:

„Nagyszerű látni, hogy egy politikus is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a problémára, és megerősíti a téma hitelességét a főáramú médiában” - írja JG Vibes Hagberg példanélküli nyilvános bevallásáról a The Intel Hub cikkében.

Permetezés a bolygó megmentése érdekében? Érdekes módon, az ENSZ és a különféle, Bill&Melinda Gates Alapítvány által fizetett társaságok mostanában rákényszerültek arra, hogy elismerjék a permetezés tényét, s hogy a kibocsátott részecskék nem rendes kondenzgőzből származnak. A vegyi permetezés ürügye: ez valamilyen módon megmenti a bolygót a szokatlan politikai irányvonalak igazolására gyakran használt, immár lerágott csont- áltudományos környezetvédelmi elmélet, az úgynevezett „globális felmelegedés” pusztító hatásaitól. (globalresearch.ca)


A vegyicsíkok esetében már mindenféle ürügyet kitaláltak, hogy megpróbálják törvényessé tenni az egek mértéktelen szennyezését: napsugarak visszaverése a Föld átlag-hőmérsékletének csökkentéséért, éghajlati minták befolyásolása, hogy ellensúlyozzák a sarki jégsapkák állítólagos olvadását, és még sorolhatnánk. Hagberg úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a következő ciklusra is megválasztják, folytatni fogja az országában folyó vegyi permetezés elleni harcot, mely elmondása szerint a svéd kormány jóváhagyásával működik.


Jó szívvel ajánljuk a „Mi a fenét permeteznek ezek?” című dokumentum filmet (whatintheworldaretheyspraying.info), illetve a folytatását, „Mi a fenéért permeteznek ezek?” címűt (whyintheworldaretheyspraying.com). A filmek információval szolgálnak a bolygóméretű vegyi permetezés jelenségérõl, mindkettõ megtekinthetõ YouTube-on. Az első, magyar felirattal itt látható:


(Jobb alsó sarokban az első gombbal kapcsolható be a felirat)


Forrás: http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/

Svéd hivatalos beismerés: A Chemtrail nem összeesküvés-elmélet! Reviewed by envagyokapeterproba on 23:53 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.