Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Célegyenesben az új világrend - eltűnt nukleáris robbanófejek



A nemzetközi pénzpiac nem használ egyezményes nyelvet. A bankrendszer továbbra is dollárban, fontban, euróban, jüanban, yenben és svájci frankban beszél. A hatalom és a tőke (ami manapság gyakorlatilag egy és ugyanaz) "átmentése" elkezdődött.

Emlékszünk a rendszerváltás úgynevezett "zöld báróira"? Nehogy egy percre is azt gondoljuk, hogy magasabb szinteken másként működnek a dolgok. Az amerikai adófizetők pénze a Vatikáni Bankban köt ki, Kínát pedig a jezsuita rend tartja a markában. A politikai elit, legyen demokrata vagy republikánus, "jobbos vagy balos" ki van szolgáltatva a nemzetközi nagytőkének, ebből kifolyólag kiszolgálói is annak. A nagyobb bankok szeretik "nemzeti" banknak hívni magukat annak ellenére, hogy tulajdonosaik néhány kivételtől eltekintve egytől-egyig nagybefektetők, akik saját hasznukat tartják elsőfokú prioritásnak. Ebből kifolyólag új pénzügyi rendszernek kell kialakulnia, amely infrastruktúraként szolgálja az emberiséget ahelyett, hogy adósságba és rabszolgasorsba hajtja őket.





 A második a sorban



A dollár dominanciájának csorbulására reagálva Kína hivatalos hírügynöksége a Xinhua szerint a világnak új tartalékvalutára van szüksége. Liu Chang cikkében kijelenti, hogy „az amerikai bukás, ami garantálja a világ Amerika-mentesítését,” ez pedig lehetőséget adna egy új világvaluta bevezetésére, „ami a dollár helyébe léphetne, és ezzel a nemzetközi közösség végleg távol tarthatná magát az Egyesült Államokban kialakult és egyre erősödő belpolitikai zűrzavartól.” Kína az amerikai állampapírok legnagyobb offshore tulajdonosa, ezzel második helyet szerzett magának a piacon, közvetlenül a Federal Reserve után. A kínai aranyfelhalmozás mögött természetesen a valutájuk aranyfedezetének célzott erősítése áll, ami elősegítené a jüant, hogy az eddigi dollár helyett tartalékvalutaként funkcionálhasson. 




Újabb hamis zászlós hadművelet?



A legnagyobb kérdés viszont az, hogy az Egyesült Államok következő lépése mi lesz? Hogy fognak reagálni a kialakult társadalmi és gazdasági helyzetre? Sajnos az alább olvasható eseményekből következtetve ez semmi jóval nem kecsegtet, főleg annak a tükrében, hogy egy olyan országról beszélünk, ami a gazdasági és társadalmi problémáit igyekszik hamis zászlós hadműveletekkel háborúkkal és fegyveres konfliktusokból származó jövedelemmel kompenzálni. Ahol a politika képes saját állampolgárai felé fordítani a fegyvereit ha az elit érdekei azt kívánják...

Az elmúlt hetekben egy elég súlyos kérdésről rántották le a leplet. Egy magas szintű forrásból szivárogtatták ki, hogy Texas légibázisról Dél-Karolinába szállítottak titokban egy nukleáris robbanófejet. Az eltűnt hadianyagról szóló jelentés megjelenésének napján azonnal kirúgtak egy nukleáris fegyverekért felelős főparancsnokot. Ilyen nem nagyon fordult még elő, de most jön csak a java... Lindsei Graham szenátor bejelentette, hogyha nem támadják meg Szíriát, akkor a "terroristák" nukleáris bombát fognak robbantani Dél-Karolinában. A két esemény közötti párhuzam kézenfekvő.




Barack Obama öt magas beosztású katonai személyt bocsájtott el az eseményeket követően. Feltételezhetően egy hamis zászlós terrortámadás hiúsulhatott meg, amit érthető okokból nem nagyon reklámoznak...

Egészen elképesztő, hogy meddig képesek elmenni a terrorizmus láthatatlan ellenségképe elleni harcban. Hány civilt áldoznak még fel a "terror elleni küzdelmük" érdekében? Ahogy látszik rendkívül elszántak azt illetően, hogy sikerüljön a tervük és megteremtsék a káoszt, ami táptalajául szolgál majd annak a rendszernek az azonnali kiépítésére, aminek neve Új Világrend.


Célegyenesben az új világrend - eltűnt nukleáris robbanófejek Reviewed by envagyokapeterproba on 8:09 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.