Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Mark Levin: a kormány a pénzügyi és társadalmi összeomlást szimulálja

Rush Limbaugh és Sean Hannity mellett most már Mark Levin is, aki konzervatív rádiós műsorvezetőként több tízmillió hallgatót ér el hetente, hátborzongató véleményeknek adott hangot a napokban. Néhány évvel ezelőtt ez egy rendkívül szélsőséges elméletnek számított volna, amit kizárólag az alternatív média összeesküvés elméletekre specializálódott oldalain hallhatnánk csupán. Egy hatalmas gazdasági összeomlásra, a kormány tömeges fegyverbeszerzéseire, az amerikai állampolgárok terroristaként történő azonosítására és meggyilkolásuk „jóváhagyására” vonatkozó figyelmeztetések korábban süket fülekre találtak. Ma, amikor egyre több információ „szivárog ki” a fővonalas médiába, ezek már nem számítanak összeesküvés elméletnek. Egyre több ismert és befolyásos újságíró figyelmezteti az amerikaiakat arra a lehetőségre, hogy az események, amikre a kormány évek óta készül, hamarosan tényleg bekövetkezhetnek.
Nem hiszem, hogy egyszerű társadalmi zavargásokról van szó. A rendfenntartó és belbiztonsági erők és titkosszolgálatok különböző forgatókönyvek alapján készülnek. Különböző forgatókönyveket szimulálnak.


Ezek a következők lehetnek:

A pénzrendszer összeomlása, a társadalom összeomlása, az erőszak széleskörű elterjedése és öldöklés az utcákon, ugyanis ez történik ott, ahol a gazdaság összeomlik.

Nem recesszióról. hanem összeomlásról beszélek. Összeomlásról, amiből az emberek nem látnak kiutat, amiben nem kapni ételt vagy ruhát, ahol összeomlik a közlekedés és az emberek nem tudják megvédeni magukat. Nincs annyi rendőr a földön, ami képes lenne egy ilyen súlyos helyzet kezelésére. Azt gyanítom, hogy készen akarnak állni a pénzrendszer és az azt követő társadalmi összeomlás esetére. Nincs más magyarázat a történésekre.

A Pentagon és a katonaság már négy éve folyamatosan gyakorlatozik a gazdasági összeomlásra és társadalmi felkelésekre való felkészülés részeként. A kormány illetékesei, akik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mivel járna a kereskedelmi, a közlekedési és igazságügyi rendszerek összeomlása, minden erejükkel a felkészülésre összpontosítanak, komoly mennyiségű fegyvert, lőszert és sokmillió adag élelmiszert tartalékolva. Sok százmilliárd dollárt költöttek már eddig az állam folytonosságának védelmét célzó programokra és gyakorlatokra, tudva, hogy mi készül.

Miért tenné ezt a kormány, ha nem gondolnák, hogy egy ilyen helyzet bekövetkezésének komoly esélye van?

Forrás: http://www.shtfplan.com/headline-news/mark-levin-government-is-simulating-the-collapse-of-our-financial-system-the-collapse-of-our-society-and-the-potential-for-widespread-violence_03082013
http://idokjelei.hu/2013/03/mark-levin-a-kormany-a-penzugyi-es-tarsadalmi-osszeomlast-szimulalja/
Mark Levin: a kormány a pénzügyi és társadalmi összeomlást szimulálja Reviewed by envagyokapeterproba on 10:05 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.