Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Kissinger: Építsük Kínával a „Világrendet”


A fenti videóban Henry Kissinger, a Rockefeller család pártfogoltja és ügynöke arra szólít fel, hogy a kínai kommunista rezsim és az Egyesült Államok közös erővel építsék fel a globalista diktatúrát.

„Az a feladatunk, hogy a történelem során először megtaláljuk a módját, hogyan építhetünk olyan világrendet, ami tényleg globális alapokra épül,” mondta Kissinger az Ázsia Társaság előtt a múlt héten.„Sokat beszélünk a világközösségről, de az igazság az, hogy még soha korábban nem létezett ilyen világközösség,” majd kifejtette, hogy Kínának és az Egyesült Államoknak össze kell fognia ennek érdekében.

David Rockefeller mély tisztelettel nyilatkozott Mao Ce-tungról, a XX. Század egyik legnagyobb tömeggyilkosáról.

Rockefeller ideális vezetőnek tartotta Mao-t és az általa vezetett forradalmat és tisztogatást a világkormány felállításához szükséges sablonnak tekinti.

„Függetlenül attól, hogy milyen ára volt a kínai forradalomnak [közvetve célozva a forradalom során megölt több tízmillió emberre], annak sikere egyértelmű, nemcsak abban, hogy hatékonyabb és elszántabb kormányt eredményezett, hanem a magasabb szintű erkölcs és közös cél bevezetésében is… A Kínában Mao vezetése alatt végbement társadalmi kísérlet az emberi történelem egyik legfontosabb és legsikeresebb kísérlete volt,” írta Rockefeller a New York Times 1973. augusztus 10-i számában.

Rockefeller bizalmasa most úgy gondolja, eljött az idő a Mao módszer alkalmazására az egész világon.


Kissinger: Építsük Kínával a „Világrendet” Reviewed by envagyokapeterproba on 9:15 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.