Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Az első bejegyzés

Sok szeretettel köszöntelek blogomon, a kontrollblog.com-on. Az oldalon olyan cikkeket, videókat és gondolatokat szándékozok megosztani, amik olyan társadalmi kérdésekre világítanak rá, amik mellett úgy gondolom, nem mehetünk el szó nélkül. Szó lesz a társadalom ilyen-olyan céllal történő megfigyeléséről, azok módszereiről, lehetőségeiről és mindarról, ami miatt a blog a "kontrollblog" nevet kapta. A bejegyzésekben szerepet kapnak majd dokumentumfilmek, tanulmányok, hírek, könyv, film és zeneajánló és olyan feltevések, amik kapcsolatban állnak azzal az erősödő tendenciával, ami egy olyan társadalmi kontroll kialakulását kívánja megteremteni, ahol minden ellenőrizhető, mérhető és szépen lassan előre  bejósolható. Mindez természetesen magában hordozza a személyiségi jogok, a privát szféra csorbulását, az alapvető emberi jogok megsértését és ebből kifolyólag törvényszerű hogy, ez a tendencia kitermelje az ez ellen fellépő civil kezdeményezéseket.

A bejegyzésekhez hozzászólhattok és lehet egyet és egyet nem érteni. Mindkettő variáció elfogadott abban az esetben, ha kulturáltan teszed. Ha bármilyen film, dokumentum, kép, érdekes gondolat van a birtokodban, amiről úgy gondolod, hogy témába vág küldd el bátran a admin@kontrollblog.com e-mail címre és ha érdekes megosztom az oldalon.

"Ha a hatalomnak nincs semmilyen kontrollja - illetve csakis saját maga -, a rendszer szükségszerűen önkényuralomba torkollik."    
                                                                                                                          Örkény Antal

Jó szórakozást kívánok az oldalhoz!

Üdvözlettel!
kontrollblogadmin
Az első bejegyzés Reviewed by envagyokapeterproba on 3:48 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.