Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Orbán Viktort megfenyegették a bankok, hogy elvágják a torkát - Rejtett kamerás felvétel

Orbán Viktor felesége Lévai Anikó azt mondta több ember előtt, hogy abban az esetben, ha a bankokkal szemben születik döntés, mely az embereket, azaz a hitelfelvevőket részesítik előnyben, akkor elvágják a miniszterelnök torkát.

Azért ez elég kemény mondat. Vajon ezért húzza a kormány a döntését a devizahitel ügyben?

Ezzel együtt felvetődik a kérdés, hogy a TEK ezért védi annyira a miniszterelnököt?

Az alábbi videót a Mozdulj Magyarország Összefogás Facebook oldaláról csatoltuk be önöknek, nektek! A beszélgetést Orbán Viktor háza előtt készítették rejtett kamerával.


Megdöbbentő, hogy ilyen ma Magyarországon előfordulhat. Megdöbbentő, hogy ma már rengeteg politikus kijelentette, hogy a bankok megkárosították az embereket, de mégsem történik semmi! Kásler Árpád korábban feljelentette a Hágai Nemzetközi Bíróságon a jelenlegi és a volt politikai elitet, akik nem tettek semmit az emberek védelmében.



Csodálkozunk azon, hogy a bankkartellek keze meddig érhet el, amikor néhány nagy befektető képes országokat recesszióba kényszeríteni? (itt nem Soros Györgyre gondoltunk aki 2008. október 9-én a Soros Fund Management-tel, az OTP Bank megtámadása mögött állt. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) bírságot rótt ki rá. Ezen a napon belül az OTP részvényei 22%-ot estek egy a kereskedés végén érkezett "order" következtében. Soros közleményében kijelentette, hogy nem ő adott megbízást az ügyletre, és sajnálja a történteket.)

Ami még foglalkoztat minket, hogy esetleg egy tudatosan kiszivárogtatott videóval van dolgunk, ami a választások előtti propaganda része?


A bankokról általában: 

A készpénznélküli társadalom megérkezett: http://www.kontrollblog.com/2013/07/a-keszpenznelkuli-tarsadalom-megerkezett.html
Dr. Drábik János: Uzsoracivilizáció - I. fejezet: http://www.kontrollblog.com/2013/05/dr-drabik-janos-uzsoracivilizacio-i.html
A szabadság lassú és csendes felszámolása:  http://www.kontrollblog.com/2013/08/a-szabadsag-lassu-es-csendes.html
Vatikán: az emberiségnek világbank és világkormány kell: http://www.kontrollblog.com/2013/07/vatikan-az-emberisegnek-vilagbank-es.html


A Kontrollblog - amiről hallgat a nagyvilág, ezúton is tájékoztatja az olvasóit, hogy MINDIG ÉS MINDEN ESETBEN távol szeretne maradni a véleményformálástól, ami az aktuális magyarországi politikai elitet érinti, mivel az oldal NEM kötődik semmilyen magyarországi politikai szegmenshez.  Ezt a minőséget a jövőben is fenn kívánjuk tartani.


Forrás: tudatvaltas2012.blogspot.hu

Orbán Viktort megfenyegették a bankok, hogy elvágják a torkát - Rejtett kamerás felvétel Reviewed by envagyokapeterproba on 13:30 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.