Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Néma fegyverek csendes háborúkhoz - videó

2001-ben, nem sokkal a 9/11-es esemény előtt került fel a NASA honlapjára egy dokumentum, ami részletes leírást tartalmaz az emberiség megsemmisítését vagy rabszolgasorsba taszítását illetően.

A szóban forgó dokumentum egy prezentáció, amit a NASA egy vezető tudósa készített ismeretlen megrendelő(k)nek... A készítő mindjárt az elején kijelenti, hogy "a prezentáció minden esetben meglevő adatokon/tendenciákon/elemzéseken/techno­lógiákon alapul."

Idézet a videóból: 

"Igen, valóban. Ez a dokumentum a NASA honlapján volt, ami lényegében egy power point előadás, amit Dennis Bushnell készített, aki a NASA vezető kutatója a Langley Center-ben. 2001 júliusában mutatták be a prezentációt, csak néhány hónappal a 9/11- es események előtt. Megragadta a figyelmemet és azonnal meghúzta nálam a vészharangot, amikor először találkoztam az anyaggal a weboldalon. Ez volt olvasható: jövőbeli stratégiai kérdések, jövőbeli hadviselés 2025 körül.Úgy döntöttem, hogy átfutom a szöveget miről is van szó. A 4. oldalnál megdöbbentem, azon ugyanis ez állt: „a prezentáció minden esetben valós adatokon, trendeken, elemzéseken, technológiákon alapul, nem tündérpor”. A teljes power point dokumentum robotokról, kiborgokról, és emberekről szól. Azonnal feltűnt az ellentmondás a jelen és a jövő között.  Azon elmélkedtem, vajon mit takargatnak, mivel ez egyértelműen eltussolás volt, majd tovább olvastam a dokumentumot, ami sokként hatott rám. Ezért beszélgetünk éppen most. Mivel úgy gondolom, a legtöbb emberre sokként hatna a 93. oldalon található információ."



Néma fegyverek csendes háborúkhoz - videó Reviewed by envagyokapeterproba on 11:58 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.