Top Ad unit 728 × 90

randomposts

Oltások, gyógyszerek, népirtás

"…nincs kizárva az sem, hogy valamilyen hiba, terrorcselekmény vagy más ok miatt „kiszabadulnak” a megőrzött mikrobák.… „A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük.” – Bill Gates

Alekszandra Zaharova, “Az antibiotikumok már nem képesek felvenni a harcot a betegségekkel” című írásában azt boncolgatja, hogy új gyógyszerek, antibiotikumok váltak szükségessé, mivel a meglévők lehetőségei végesek. “A tudósok kijelentették, hogy globális katasztrófa következhet be, ha nem dolgoznak ki újabb gyógyszereket.”
Mint írja, egy idő után a mikroorganizmusok rezisztenssé válnak az antibiotikumokkal szemben. De nem csupán a baktériumok alkalmazkodnak, idővel az ember immunrendszere is ellenállóbbá válik a fertőzésekkel és a vírusokkal szemben. Igaz, a gyógyszerekkel szemben is kialakul a rezisztencia, vagy rosszabb esetben a függőség.
Nyikolaj Beszpalov gyógyszerész szakértő szerint nem zárható ki, hogy a régen feledésbe merült betegségek új formában ismét megjelennek, hiszen annak idején például a pestisben meghaltakat külön sírokban helyezték el, de a 90-es évektől kezdve Oroszországban, és más országokban is megszűnt ezeknek a tömegsíroknak a felügyelete. A mikrobák így kijuthatnak, és elterjedhetnek. Ám, mint mondta nincs kizárva az sem, hogy valamilyen hiba, terrorcselekmény vagy más ok miatt „kiszabadulnak” a megőrzött mikrobák.
A pestis és a feketehimlő olyan megbetegedések, amelyek ellen nem az antibiotikum a fő fegyvert, hanem a védőoltás. – állapítja meg Jelena Volszkaja gyógyszerpiaci szakember.



És itt álljunk is meg egy pillanatra! Bizonyára sokan emlékeznek a lépfene megjelenésére, (kiszabadulására) a H1N1, a madárinfluenza, az AIDS stb. tömeges fertőzések, robbanásszerű elterjedésére. Ennek alapján megállapíthatjuk, hogy ezek megjelenése, elterjesztése nem a véletlen műve volt csupán. Sőt találtak olyan tömegeknek szánt oltóanyagot is, melybe “véletlenül belekerült” egy másik betegség hordozó törzse.
Vizsgálatok bizonyítják az izraeli sterilizációs program létét – oltás leple alatt.
Bizonyára vannak olyan országok, és nemzeti vezetők politikusok, akik nem engedik a cionista métely behatolását hazájukban, mert erkölcseikkel összeegyeztethetetlen. Sajnos sokak mellett (az EU, az USA) Magyarország nem ilyen.
Nem csoda hát, hogy szkeptikusak vagyunk e kérdésben, mert mintegy 60 éve nem volt ilyen gyakori a különböző oltásokat követő súlyos szövődmény, megbetegedés, elhalálozás, mint manapság. Legalábbis nem tudunk róla. Ha pedig mégis előfordulhatott ilyen eset, vagy nem írtak róla, vagy nem hozták összefüggésbe az oltással, minden esetre nem lett belőle szóbeszéd.

Az ilyen esetek, és a mai gyógyszerlobbi erőszakolt térnyerése (egyre magasabb gyógyszerárak, egyre silányabb egészségügyi ellátás) hazai viszonylatban tovább növelte a bizalmatlanságot a gyógyszerekkel, és a gyógyszergyártókkal szemben, ahogyan az is, amint tapasztaltuk, hogy gyakorta nem a betegség meggyógyítása, hanem csupán a kezelése, vagy egy kialakult állapot fenntartása a fő cél. És ez ugyebár keményen üzleti érdek. (erről közreadtunk korábban egy írást: Betegséggyártás – a legjobb üzlet címmel)

Nos, mint ahogyan azt javasolják – mivel az egészséges szervezet jobban ellenáll a fertőzéseknek -, az immunrendszer erősítésére kell helyezni a hangsúlyt, mi hozzá tesszük: lehetőleg a mesterséges alapanyagokból (kémiai úton) előállított készítmények elkerülésével. Azt is ajánlják, hogy amint megjelennek a betegség első jelei, azonnal orvoshoz kell fordulni, mert korai stádiumban még a legveszélyesebb megbetegedések is hatékonyan kezelhetők. Már ha van egészségbiztosításunk, és elég időnk, hogy a várólistát megéljük.
Ha meg nincs jogosultságunk az ellátásra, mert például munkanélküliekké váltunk, vagy nincsen elegendő pénzünk, akkor ugye “Így jártunk” – mert erre már nem szentelt figyelmet a kormány, ahogy a tisztességes rokkant- és nyugdíjellátásra sem.
Még az alkotmányból is kivették, ahogy az egészségügyi ellátásokat is szűkítették, illetve folyamatosan ellehetetlenítik.


Forrás: Szabad Riport Tudósító Iroda

Oltások, gyógyszerek, népirtás Reviewed by envagyokapeterproba on 13:21 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.