Top Ad unit 728 × 90

randomposts

A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!

TÖRTÉNELMI PILLANAT!!! Az utóbbi időben elég gyakran történnek nagy horderejű bejelentések. Nemrégiben Kanada volt honvédelmi minisztere megerősítette a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezését. Vele párhuzamosan az egykori CIA-vezető adott interjút az USA-ban őrzött idegenekről. A tegnapi nap folyamán pedig egy rég tagadott és titkolt létesítmény, az 51-es körzet létezését ismerték el.

Többé senki nem mondhatja, hogy a világ legtitkosabb katonai támaszpontjaként emlegetett kísérleti komplexum csak az összeesküvés-elméletek gyártóinak agyszüleménye, ugyanis a CIA egy tegnap nyilvánosságra hozott dokumentuma egyértelműen bizonyítja, a nevadai sivatag közepén valóban ott áll az 51-es Körzet.



Az amerikai kormányzati szervek gyakorlatilag az 1950-es évek óta minden adódó alkalmat kihasználtak, hogy a híres katonai létesítménynek a puszta létét is tagadják. Olykor még attól sem riadtak vissza, hogy megpróbálják elhitelteleníteni, nevetségessé tenni azokat a szemtanúkat, akik ki merték mondani, létezik a kísérleti támaszpont. Itt található a Google-térképen


2013. augusztus 15-től azonban nem kérdés többé, hogy hosszú évtizedeken át nem a titkos információkat kiszivárogtató alkalmazottak hazudoztak, hanem a kormányzati szervek nem mondtak igazat, a George Washington Egyetem Nemzetbiztonsági Archívuma ugyanis nyilvánosságra hozott egy CIA dokumentumot, amelyen többek között az 51-es Körzet sematikus térképe is látható.


Az irat nyilvánosságra hozatalát még 2005-ben kérte egy Jeffrey T. Richelson nevű férfi, az információ szabadságáról szóló törvényre hivatkozva, de a dokumentum csak ez év június 25-én kapta meg a CIA engedélyét a közzétételre és végül tegnap mutatták be.

Ebben ugyan nincs szó földönkívüliektől szerzett technológiáról, de kiderül belőle, hogy a Las Vegas-tól mintegy kétszáz kilométerre, észak-nyugatra található katonai komplexumot valóban a legújabb technológiák tesztelésére építették: Az ötvenes-hatvanas években az amerikai kormány az U-2 és az OXART névre hallgató, légi megfigyelő programjaival kísérletezett az 51-es Körzetben.

A most bemutatott dokumentum nyilvánosságra hozatalát még 2005-ben kezdeményező Jeffrey T. Richelson a CNN-nek elmondta: "Remélem, az irat közzététele azt jelzi, hogy a kormány a jövőben egyre nagyobb hajlandósággal fogja felfedni a hírhedt katonai bázisról szóló aktáit, és hamarosan még több információhoz juthatunk az 51-es Körzetben folyó munkával kapcsolatban is."


Mostanában rendesen "megkavarták az állóvizet"...  A társadalmi változások hozadékai gyakran alapvetően változtatják meg az emberiség Világról alkotott képét.  Ha ez ilyen ütemben halad tovább, olyan  léptékű bejelentések várhatóak a közeljövőben, amik sokáig titkolt és tagadott kérdésekről lebbentik fel a fátylat.

Mi lesz a következő lépés?...


A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet! Reviewed by envagyokapeterproba on 4:57 Rating: 5
Kontrollblog © Minden jog fenntartva!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.